Du är här

Om Brf Styrmannen på Norra Älvstranden

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Brf Styrmannen på Norra Älvstranden är en bostadsrättsförening belägen vid Sannegårdshamnens västra sida på Norra älvstranden. Föreningen bildades i augusti 2008 och övergick i medlemmarnas regi vid extra föreningsstämma i november 2010.

Föreningen omfattar två byggnader om totalt 68 lägenheter samt en affärslokal som för tillfället hyrs av Konditori Snövit. Lägenheterna är från 1:or på 30 kvm upp till 4 or på 139 kvm och lokalen är på 113 kvm.

Föreningen täcker in gatuadresserna Ångaren Ediths Gata 5-7-9-11 och Ångaren Ernas Gata 6-8-10-12. Namnen på dessa gator är hämtade från två ”järnbarkar” som har angjort Sannegårdshamnen förr i tiden.

Föreningens styrelse har 7 ledamöter, 5 ordinarie och 2 suppleanter. Dessa har i sin tur ansvar för olika områden inom föreningen (se STYRELSEN i huvudmenyn). Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av kontrakterade förvaltare.

Brf Styrmannen ingår ihop med Brf Matrosen i den gemensamhetsanläggning som administrerar och ansvarar för garage, allmänna ytor på gården, värmeanläggningen, sopanläggning, mm. Namnet på denna samfällighet är Kaptenen.


Ny i föreningen?

Välkommen till Brf Styrmannen på Norra Älvstranden. Vi hoppas att du kommer att trivas!

Här kan du ta del av all  information om föreningen, läsa de senaste nyheterna från styrelsen samt också ibland få lite blänkare om vad som händer i området. Kommentarer, förslag och synpunkter är mycket välkomna och du ger ditt bidrag genom att skicka ett meddelande till styrelsen under rubriken ”Kontakt”.