Du är här

TV - Bredband - Telefon

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Telia TriplePlay

Bredband, digital-TV och IP-telefoni från Telia ingår i ditt boende. Detaljerad information om detta Triple Play paket hittar du i skötselpärmen, flik 5.

För att komma igång med digital-TV så behöver du den identifikationskod, kontrollkod och PIN-kod som hör ihop med lägenheten. Dessa används för att aktivera din digtal-TV. Om du inte har fått dessa koder av den tidigare ägaren, och inte heller hittar dessa koder i skötselpärmen så kontakta oss i styrelsen på teknik@styrmannen.nu så får ni dem av oss.

För att komma igång med IP-telefoni ringer du Telia Fiber på 020-755766 och anger det telefonnummer du vill ha, alternativt porterar ditt gamla telefonnummer.
OBS! Om du tidigare hade Telia är det viktigt att du anger att du nu bor i ett hus där Telia Tripple Play ingår, så att Telia börjar debiterar de fasta kostnaderna till föreningen och inte fortsätter att debitera dig personligen.

För att komma igång med bredband är det bara att koppla in en TP-kabel i ett aktiverat bredbandsuttag. Det ska fungera direkt. Om det inte gör det kontakta Telia Fiber på 020-755766.